23.05.2018

יום ד’

אולם 3

07:30-08:30

הרשמה, קפה בחסות ארומה אספרסו בר | ארוחת בוקר

08:30-10:00

מושב 2

unnamed

חשיפות סביבתיות והשפעתן על בריאותנו

גוף מקצועי: אוניברסיטת בן גוריון בנגב

יו"ר: ד"ר רחל גולן, בית הספר לבריאות הציבור, אוניברסיטת בן גוריון בנגב

08:30-09:00

פירות, ירקות וזרע: האם חומרי הדברה במזון גורמים לירידה בספירות הזרע בישראל ובעולם? 

ד"ר חגי לוין, ראש מסלול בריאות וסביבה, בית הספר לבריאות הציבור, האוניברסיטה העברית והדסה, ירושלים, ישראל

09:00-09:20

חשיפות סביבתיות במהלך ההריון והשפעה ארוכת טווח על הילוד

מאיה טבצ'ניק, מסטרנטית באפידמיולוגיה, אוניברסיטת בן גוריון בנגב, מרכזת מחקר אמהות וילדי הנגב הנערך בשיתוף פעולה בין אוניברסיטת בן גוריון והמרכז הרפואי האוניברסיטאי סורוקה

09:20-09:40

ניתוח תועלת סיכון כמותי של צריכת דגים בקרב ישראלים

סארה שלש, דיאטנית קלינית בבית אבות נאות כיפת הזהב חיפה

09:40-10:00

דיון

10:00-10:30

הפסקת קפה וביקור בתערוכה המקצועית והתעשייתית

10:30-12:00

מושב 6

unnamed

ממעמקים: חדשות קליניות ממעמקי שומן ותזונת גוף האדם  

גוף מקצועי: אוניברסיטת בן גוריון בנגב

יו"ר: פרופ' איריס שי, ראש צוות המחקר הבינ"ל, מחלקה לאפידמיולוגיה, המרכז הבינ"ל לבריאות ותזונה, אוניברסיטת בן-גוריון בנגב , ישראל

10:30-10:50

כבד עלינו – תובנות מהשומן בהפטוציטים

ענת יסקולקה – מאיר, דוקטורנטית ב-DIRECT PLUS, אוניברסיטת בן גוריון

10:50-11:10

השמנה מקרב לב – על התערבות באורח חיים ושינוע רקמות שומן הלב

ד"ר גל צבאן, דוקטורנט ב- DIRECT-PLUS, המרכז לבריאות ותזונה, הפקולטה למדעי הבריאות, אוניברסיטת בן גוריון בנגב, באר שבע

11:10-11:30

האם צמח המים הקטן בעולם יכול לנצח חלבון מן החי?

הילה זליכה ואלון קפלן, דוקטורנטים ב DIRECT PLUS, אוניברסיטת בן גוריון

11:30-11:50

כיצד גופם של עובדי משמרות מגיב להתערבות באורח החיים?

אהוד רינות, דוקטורנט ב DIRECT PLUS, אוניברסיטת בן גוריון

11:50-12:00

דיון

12:00-12:30

הפסקת קפה וביקור בתערוכה המקצועית והתעשייתית

12:30-14:00

מושב 9, אולמות 2 + 3

מליאה

יו"ר: פרופ' פייר זינגר, יו"ר מדעי – מנהל המחלקה לטיפול נמרץ כללי, מרכז רפואי ע"ש רבין, קמפוס בלינסון

12:30-12:45

דברי ברכה

פרופ' פייר זינגר, יו"ר מדעי – מנהל המחלקה לטיפול נמרץ כללי, מרכז רפואי ע"ש רבין, קמפוס בלינסון

12:45-13:10

BIG DATA

פרופ' ורדה שלו, מנהלת מכון מכבי למחקר וחדשנות

13:10-13:35

Nutritional Approach to Chronic Kidney Disease

Enrico Fiaccadori, MD, PhD, Associate Professor of Nephrology, Parma University Medical School, Parma, Italy

13:35-14:00

מי מובילי הדיעה במבוכי מדע התזונה? 

פרופ' שירה זלבר שגיא, PhD RD , ראש התוכנית לתזונה, בריאות והתנהגות, בית הספר לבריאות הציבור, אוניברסיטת חיפה והמרכז הרפואי תל אביב

14:00-15:00

הפסקת צהריים וביקור בתערוכה המקצועית והתעשייתית

15:00-18:00

מושב 11

unnamed
איריס שי

סדנא – כתיבה אפקטיבית של מאמרים מדעיים- הטיפים הלא כתובים

יו"ר: פרופ' איריס שי, חוקרת תזונה ומחלות כרוניות, מנחה סדנאות לכתיבה אפקטיבית של מאמרים ע"פ שיטת הארווארד

רקע:

כיצד כותבים מאמר מדעי באופן אפקטיבי? מהן הטכניקות הנדרשות? מהם כללי "תעשה ואל תעשה"? מהו תהליך פרסום מאמר? מהם עקרונות הכתיבה המדעית? מהם דרישות העיתונים המדעיים וכיצד עובדים עם יתר כותבי המאמר? איך מגיבים למבקרי המאמר?  כיצד מתחילים?

 

 

הסדנא מיועדת לדיאטנים, רופאים וסטודנטים
השתתפות בסדנא מותנית ברישום לכינוס ומראש

כמות המשתתפים מוגבלת.

עלות ההשתתפות בסדנא: 30 ₪

© 2018 כל הזכויות שמורות
Created by
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן