30.05.2019

יום ה’

סדנאות חוויתיות

אולם 2

סדנה 4

15:00-17:00

"הזנה בתכנית הצהרונים הלאומית – הסיפור האמיתי"

תכנית ההזנה של משרד החינוך מכוח חוק "ארוחה יומית לתלמיד" ובמסגרת הפעלת הצהרונים במשרד החינוך, מזינה מידי יום כ- 400 אלף תלמידים בגני ילדים ובבתי ספר, ארוחה
חמה, בטוחה ובריאה בהתאם לתקנות משרד הבריאות.
מטרת התכנית והתקנות לקדם את בריאותם של ילדי ישראל, דאגה לביטחון התזונתי ומניעת השמנה, תוך קביעת יעד של "יותר ילדים אוכלים אוכלים יותר ובריא".
בסדנה נכיר את השותפים לתכנית, האתגרים הרבים והתהליכים המשמעותיים בה.

יו"ר: עינת בדיחי- דיאטנית קלינית Ms.c, אחראית ארצית – תזונה ומזון מוסדות חינוך, משרד החינוך.

מטרות הסדנה-

חשיפה למדיניות המשרדים, הכרת מטרות ויעדי תכנית ההזנה הלאומית.

15:00-15:15

"התקנות לאן? 'חדש' פיקוח משרד הבריאות על הצהרונים?"

פרופ' רונית אנדוולט, מנהלת אגף התזונה ורפואה מונעת, משרד הבריאות

15:15-15:30

"מדיניות תכנית ההזנה, משרד החינוך"

חיים הלפרין, מנהל יחידה תכניות משלימות למידה- משרד החינוך

15:30-15:45

 "התלמיד האלרגי במערכת החינוך"

עירית ליבנה, מפקחת על הבריאות – משרד החינוך

15:45-16:00

"הזנה ידידותית לסביבה"

דניאלה זגמן, מנהלת פרויקטים בשלטון המקומי, משרד להגנת הסביבה

16:00-17:00

"סדנה חווייתית של הדגמת אתגרי הבישול בתכנית ההזנה וטעימות"

אושר אידלמן, דיאטן קליני ושף, "מבשלים חיים בריאים"

אודי ברקן, דיאטן קליני ושף, "מבשלים חיים בריאים"

הסדנה מיועדת לדיאטנים, אחיות ורופאים.

ההשתתפות בסדנה מותנת בהרשמה מראש באתר הכינוס.

מספר המקומות מוגבל!

עלות השתתפות 30 ₪

שתפו

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
© 2018 כל הזכויות שמורות
Created by