29.05.2019

יום ד’

סדנאות חוויתיות

אולם 4

סדנה 2

15:00-17:00

"תפוח או פרוסת לחם, אל תמהרו – תבדקו! הולטר סוכר: מבקר המזון הפרטי שלכם" 

מנחות הסדנה-

עינת מזור- בקר, דיאטנית קלינית, דיאטנית קלינית, המרכז הרפואי הפרטי לסוכרת DMC.

ד״ר ג'ניה אהרון-חננאל, MD-PhD, מומחית לרפואה פנימית.

 

 

רקע-

הסדנה תעסוק בכלי טכנולוגי חדש, הולטר סוכר,  המאפשר לנו כדיאטנים לספק המלצות תזונתיות מדוייקות יותר למטופל על סמך התגובה הגליקמית האישית שלו. מעין בניית "אינדקס גליקמי" אישי לכל אדם.

בשנים האחרונות חלה התקדמות אדירה בתחום ניטור הסוכר הרציף המאפשרת נגישות גבוהה ונוחה לטכנולוגיה שהייתה זמינה בעבר לאוכלוסייה מאוד מצומצמת.

חיבור לניטור סוכר רציף, גם אם נעשה  למשך שבוע-שבועיים מספק לנו עושר של מידע גליקמי אישי של המטופל,  שבעזרת ניתוח מובנה ונכון מהווה בסיס למתן המלצות תזונתיות אישיות.

בתכנית:

בסדנה יוצגו הדו"חות אותם ניתן להפיק, נדבר על הקשר בין רמות הסוכר לאוכל ולספורט.

כיצד מתבצע ניתוח הנתונים באמצעות יומני אכילה וכיצד ניתן לקבל החלטות טיפוליות על סמך דו"חות אלה.

במהלך הסדנה יוצג השוני בעבודת הדיאטנים בעבר לעומת כיום, והאופן בו ניתן להעצים את המטופלים ולרתום אותם לשינוי.

בחלק השני של הסדנא נבצע ניתוח דו"חות הולטר סוכר של כמה מטופלים אמיתיים.

(מטופלים אישיים שיבחרו מראש על ידי חלק ממשתתפי הסדנה ויתנסו בבדיקה)

הסדנה מיועדת לדיאטנים, אחיות ורופאים.

ההשתתפות בסדנה מותנת בהרשמה מראש באתר הכינוס.

מספר המקומות מוגבל!

עלות השתתפות 30 ₪

שתפו

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
© 2018 כל הזכויות שמורות
Created by