29.05.2019

יום ד’

מושבים מקצועיים

אולם 3

07:30-08:30

הרשמה, קפה בחסות ארומה אספרסו בר | ארוחת בוקר

מושב 2

08:30-10:00

"תזונה מותאמת אישית – כלים פרקטיים לעבודת הדיאטן"

רקע-

המושב יעסוק בהיבטים מלהיבים ועדכניים בטיפול התזונתי מותאם אישית בשנת 2019.

גוף מקצועי: המעבדה המטבולית

יו"רצחי כנען, דיאטן קליני. מכבי שירותי בריאות והמעבדה המטבולית, Room Calorimeters תל אביב.

08:30-08:50

"לורנה צ'מטאי- מריצה בפארק למדליית זהב"

שגיא הלוי, דיאטן קליני (B.Sc)

08:50-09:10

"הומיאוסטזיס של בקרת משקל – טיפול הרזיה מותאם אישית"

צחי כנען, דיאטן קליני. מכבי שירותי בריאות והמעבדה המטבולית, Room Calorimeters תל אביב.

09:10-09:30

"מדידת מטבוליזם בנשימה אחת…"

דניאל טל- מור, מייסד, שותף ומנכ"ל חברת "לומן"

09:30-10:00

פאנל שאלות ותשובות

10:00-10:30

הפסקת קפה וביקור בתערוכה המקצועית והתעשייתית

מושב 6

10:30-12:00

גיל המעבר- תזונה, בריאות, נפש והרבה מעבר- מאוחדת

גוף מקצועי: מאוחדת 

יו"ר: 

ד"ר סיגל סופר, Ph.D, R.D  – דיאטנית ראשית, מאוחדת

זהבה קלרסבד, B.Sc., R.D – דיאטנית מחוזית מחוז מרכז, מאוחדת

 

10:30-11:10

"קווים אופטימיים בגיל המעבר"

ד"ר גדעון קופרניק, סגן נשיא האגודה הישראלית לגיל המעבר, ממומחה ברפואת גיל המעבר ,מנהל מרכז בריאות האישה, ראשון לציון, מאוחדת

11:10-11:30

"תזונה במעבר" – מה אומר המחקר?

תמר יובל, דיאטנית קלינית, מאוחדת, מחוז ירושלים

11:30-11:50

"פעילות גופנית – מעבר קל לגיל המעבר"

עידו בר טל, 

דיאטן קליני, מאוחדת, מחוז דרום

11:50-12:00

שאלות ותשובות 

12:00-12:30

הפסקת קפה וביקור בתערוכה המקצועית והתעשייתית

מושב 9 מליאה, אולמות 2 + 3

12:30-14:00

"עידן מותאם אישית – מאיפה ולאן…?" – מושב אינטראקטיבי

רקע-

מהפכת הגנום האנושי ביחד עם התפתחות טכנולוגית מואצת הביאו ליצירת כלים יישומים המאפשרים התאמה של התזונה ואורח חיים לגנום של האדם. פיענוח מורכבות המידע הגנטי והמרוץ ליישום מידע גנטי בתחומי התזונה, הרפואה והבריאות מביאים עמם, מצד אחד חדשנות ויכולת לשפר את תזונתם ובריאותם של אנשים, ומהצד השני אתגרים עצומים בהבנה המחקרית והקלינית הנדרשת, בחוקים ונהלים וביצירת מזונות מותאמים, בד בבד עם הצורך להקפדה על כללי האתיקה.

בניית בסיס ידע מחקרי ותרגום השפה המדעית לעולם הקליני והיישומי, תוך שמירה על כללי בריאות ואתיקה נאותים, הם האתגר אליו אנו מובילים. 

יו"ר: פרופ' רות בירק, ראש המעבדה לתזונה גנטית מותאמת אישית, דיקן מדעי הבריאות, אוניברסיטת אריאל בשומרון

בין המשתתפים במושב יוגרלו 3 מתנות מקצועיות

 "תזונה מותאמת אישית – מאיפה באנו ולאן אנו הולכים" 

פרופ' רות בירק, ראש המעבדה לתזונה גנטית מותאמת אישית, דיקן מדעי הבריאות, אוניברסיטת אריאל בשומרון

"בדיקות גנטיות – חוק מידע גנטי וחוזרי משרד הבריאות"

ד"ר עמיהוד זינגר, מנהל המחלקה לגנטיקה קהילתית, משרד הבריאות

"גנטיקה ואתיקה"

ד"ר סתוית אלון-שלו,MD, מנהלת המכון לגנטיקה ,מרכז רפואי "העמק". פרופ' ק',הפקולטה לרפואה ע"ש רפפורט,טכניון

 
 

"פעילות אינטראקטיבית חוויתית"

14:00-15:00

הפסקת צהריים וביקור בתערוכה המקצועית והתעשייתית

שתפו

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
© 2018 כל הזכויות שמורות
Created by