24.05.2018

יום ה’

אולם 5

07:30-08:30

הרשמה, קפה בחסות ארומה אספרסו בר | ארוחת בוקר

08:30-10:00

מושב 17

תזונה-קלינית

הערכה תזונתית מותאמת אישית – "הילכו יחדיו"?

גוף מקצועי: החברה הישראלית לתזונה קלינית

יו"ר: ד"ר שאול לב, מנהל היחידה לטיפול נמרץ כללי, בית חולים השרון, רופא בכיר במכון לחקר התזונה, יו"ר החברה הישראלית לתזונה קלינית

08:30-08:55

שימוש בקלורימטריה לטיפול תזונתי איכותי

ד"ר רונית ענבר, מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה, המרכז הרפואי תל אביב ע"ש סוראסקי

08:55-09:35

Clinical Applications of Bioelectrical Impedance Analysis and Phase Angle

Sornwichate Rattanachaiwong, MD

Division of Clinical Nutrition, Department of Medicine, Faculty of Medicine, Khonkaen University, Srinakarind Hospital, Muang, Nai-muang, Khonkaen, Thailand

09:35-10:00

תיאורי מקרים ודיון

ד"ר שאול לב, מנהל היחידה לטיפול נמרץ כללי, בית חולים השרון, רופא בכיר במכון לחקר התזונה, יו"ר החברה הישראלית לתזונה קלינית

10:00-10:30

הפסקת קפה וביקור בתערוכה

10:30-12:00

מושב 21

Israeli nutrition week

תזונה דיגיטלית – טכנולוגיות חדשות בשירות התזונה

 

יו"ר: צרי בריקנרB.SC RD, מאסטרנט לאפידמיולוגיה, אוניברסיטת תל אביב, יזם דיגיטל

10:30-10:50

רפואה דיגיטלית לטיפול בסוכרת ובעיות משקל

ד"ר אורן פירסט, יו"ר ויזם, אקו פיוז'ן

10:50-11:10

דומתוק: הפחתת סוכר על ידי הגברת מתיקות

ד"ר אלחנדרו מערבי, DouxMatok, CTO 

11:10-11:30

הרזיה בישראל ובעולם עם בלון קיבה מתכוונן "ספאץ"

ד"ר ג'פרי ברוקס, גסטרואנטרולוג, מנהל רפואי, חברת אופטימל

11:30-12:00

דיון

12:00-12:30

הפסקת קפה וביקור בתערוכה המקצועית והתעשייתית

15:00-18:00

מושב 26

ArielUniversity.svg
מונה בועז
ורד קאופמן שריקי

סדנא – מהרעיון אל הדף – תכנון מחקר תזונתי

גוף מקצועי: החוג למדעי התזונה, אוניברסיטת אריאל

יו"ר: פרופ' מונה בועז, ראש היחידה לאפידמיולוגיה ומחקר, המרכז הרפואי 'וולפסון', המחלקה למדעי התזונה, בית הספר למדעי הבריאות, אוניברסיטת אריאל

ד"ר ורד קאופמן-שריקי, החוג לתזונה, אוניברסיטת אריאל

 

רקע

פעמים רבות קלינאים מעוניינים לדעת האם אסטרטגיה התערבותית//התערבות עשויה להועיל, או האם קיים קשר בין חשיפה תזונתית למחלה כלשהיא. כיצד ניתן לתרגם שאלות אלו למחקר? סדנה זו תסייע לך לנסח את רעיונותיך לכדי הצעת מחקר.

מטרת הסדנא

בסיום הסדנא המשתתפים יוכלו לכתוב הצעת מחקר. נושאים הכלולים בסדנה// נושאי הסדנה: תרגום שאלות מחקריות להשערת מחקר מדידה, ניסוח מטרות ראשוניות ומשניות, תכנון מבנה המחקר, הגדרות אופרטיביות, אוכלוסיית היעד, מקורות הטייה וערפלנים.

מבנה הסדנה

הסדנה תכלול הוראה פרונטלית והתנסות מעשית בפיתוח הצעות מחקר של המשתתפים.

 

הסדנא מיועדת לדיאטנים וסטודנטים

כמות המשתתפים בסדנא מוגבלת

השתתפות בסדנא מותנית ברישום לכינוס ומראש

עלות ההשתתפות בסדנא: 25 ₪

© 2018 כל הזכויות שמורות
Created by
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן