תמי מירון

תמי מירון

דוקטורנטית בכימיה ביוכימיה ומדעי המזון מהאוניברסיטה העברית. אחראית על תחום טכנולוגיות מזון בחברת הסטארט-אפ "אמאי חלבונים"

ניסיון נרחב בהקמת חברות ופרויקטים בתחום הפודטק ומדעי החיים משלב הרעיון ועד הבאתם להצלחה. מלמדת את הקורס לפיתוח מוצרים באוניברסיטה העברית. אחראית על תחום טכנולוגיות מזון בחברת הסטרטאפ אמאי חלבונים.

 

 

הרצאתה של תמי מירון- "תחליף סוכר המבוסס חלבון, שניתן להשתמש בה בתעשיית המזון שלא סובל מתופעות הלוואי"

יום רביעי, ה- 29.05 | 08:30-10:00 | מושב 1: "חדשנות בתעשייה"

שתפו

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
© 2019 כל הזכויות שמורות
Created by
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן