נושאים מקצועיים בהם נעסוק בכינוס

נגיף הקורונה… חדש בעולם התזונה
קורונה ותזונה – לפני, תוך כדי ואחרי… תובנות, כלים להתמודדות בעקבות הקורונה איך יראה המזון שאנו אוכלים?

כללי
1. בין הדיאטן לצרכן – אתגרים וחדשנות בעולם המזון
2. הספורטאי הספרטני
3. מהמעבדה לפרקטיקה-היבטים פיזיולוגיים ומטבוליים
4. אוטונומיה של הדיאטן/ית… דיון מומחים
5. פסיכוטרפיה תזונתית
6. להיות או לא להיות קטוגני
7. תנו לי רגע לחדש לכם – השמנה כמו שלא הכרתם

תזונת ילדים
1. "אמא מה יש לאכול?" – אם התינוק שלי יכול היה לדבר…
2. עושים סדר – נושאים חמים בתזונת תינוקות וילדים
3. פודטק, חלב אם, תזונה וכל מה שביניהם

פודטק

1. פודטק וכלכלה מעגלית בשירות התזונה
2. סטארט אפ על הגריל
3. פודטק, חלב אם, תזונה וכל מה שביניהם
4. אם הפודטק הוא ההייטק החדש?

טכנולוגיה בשירות התזונה / דיאטן/ית
1. למה לי דיגיטלי? טכנולוגיה בשרות התזונה
2. "אם אין אני לי, דיגיטלי לי"
3. טיפול דרך הווטסאפ
4. "טיפול תזונתי באמצעות הסקייפ"
5. יוטיוב…
6. ידע באריזה דיגיטלית
7. שיווק דיגיטלי

סדנאות מקצועיות וחוויתיות

יתקיימו סדנאות מקצועיות / חווייתיות / דינמיות לציבור הדיאטנים.

ההשתתפות מיועדת לאנשי מקצוע בלבד, משך כל סדנא כ- 4 שעות.


1. "סבתא בישלה דייסה" – טרמינולוגיה בינלאומית לסטנדרט למרקמי מזון
2. "מקלפים את הרגש" – שימוש בקלפים טיפוליים לאכילה רגשית – בוחרת BE
3. הערכה פיזיקלית – ראש צוואר
4. זום EAT – מיינדפולנס ותזונה
5. טריקים במטבח – ניהול מטבח יעיל ובריא
6. סדנת קולינריה בריאה
7. סדנת אפייה בריאה

ועוד ועוד ועוד יפורסם בהמשך באתר הכינוס

——————————————————————-

חזרה לראש הדף