רונית דוידוביץ

רונית דוידוביץ'

מנהלת פיתוח וחדשנות  

בוגרת החוג למדעי המזון באוניברסיטה העברית, ותואר שני במנהל עסקים מאוניברסיטת בן גוריון. בעלת ניסיון של מעל 20 שנים בתעשיית המזון ובקמעונאות, עם התמחות בפיתוח מותגים פרטיים. כיום יועצת ומנהלת פרויקטים הקשורים לפיתוח ולחדשנות מזון, תוך שימוש בכלים סנסוריים, רגולטוריים ומיתוגיים המשלימים ראייה רחבה של 360 מעלות.

 

הרצאתה של רונית דוידוביץ'- "חדשנות ופיתוח מוצרים – להפוך את החלום למציאות"

יום רביעי, ה- 29.05 | 08:30-10:00 | מושב 1: "חדשנות בתעשייה"

שתפו

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
© 2019 כל הזכויות שמורות
Created by
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן