רונה שפר2

רונה שפר

 דיאטנית קלינית ומנחת קבוצות M.Sc

השכלה

1994 – 1997:     האוניברסיטה העברית, הפקולטה למדעי המזון ואיכות הסביבה

                            מוסמך בביוכימיה ובתזונה (M.Sc) 

1988 – 1991:     האוניברסיטה העברית, הפקולטה למדעי המזון ואיכות הסביבה

                            בוגר בביוכימיה ובתזונה (B.Sc)   

2011:                קורס היבטים תזונתיים בתעשיית המזון; משרד הבריאות, מרכז הדרכה ארצי בתה"ש

2010:                קורס תזונת ספורט לתזונאים קליניים; המכללה לחינוך גופני ולספורט ע"ש זינמן במכון וינגייט

2009:                קורס הנחיית קבוצות לעוסקים בתחום התזונה ואורח חיים בריא; ביה"ס לעבודה סוציאלית ע"ש בוב שאפל, אוניברסיטת תל אביב

2008:                קורס בנושא הטמעת תכנים הקשורים לאורח חיים בריא מטעם חברת Nestle, נערך בשוויץ

ניסיון מקצועי

2008 – היום:     בית ספר למאמנים מכון וינגייט

                        מרצה בסדנא לקידום בריאות ובקורס תזונת ספורט.

                        קליניקה פרטית

2008 – היום:     ייעוץ אישי

2008 – היום:     יועצת לפיתוח מוצרים וכתיבת תכנים תזונתיים לחברות מזון

2012 – 2015:     יועצת למשרד הבריאות

מנהלת התכנית הלאומית להפחתת נתרן "אפשריבריא", יועצת למשרד הבריאות

  • הובלת תכנית הפחתת הנתרן בתאום עם המחלקה לתזונה, המחלקה לקידום וחינוך לבריאות ושירות המזון הארצי במשרד הבריאות.
  • קביעת יעדי הפחתת נתרן בשיתוף פעולה עם תעשיית המזון בארץ, ובכלל זאת עם מנכ"לים, מדענים ראשיים ומנהלי פיתוח בחברות המזון המובילות במשק.
  • העלאת מודעות הציבור לנושא בשיתוף פעולה עם היחידה לתקשורת באוניברסיטת ת"א. במסגרת זו נדרשתי למתן ראיונות בנושא באמצעי המדיה השונים: רדיו, טלוויזיה ועיתונות מודפסת.
  • שיתופי פעולה בנושא עם בתי וקופות החולים, האקדמיה, צה"ל, הרבנות הראשית, שרות בתי הסוהר ומשרד החינוך.

 

2006 – 2008:     אסם / Nestle Israel

מנהלת תחום תזונה של קבוצת אסם, ודיאטנית השוק של חברת Nestle בישראל

  • קביעת נוהלי עבודה ודיווח.
  • גיוס, הכשרה וניהול של צוות דיאטניות.
  • גיבוש אסטרטגיה תזונתית למגוון המותגים.
  • הדרכה בנושא תזונה של עובדי החברה מתחום הטכנולוגיה,השיווק וההנהלה.
  • ביצוע הערכות תזונתיות למגוון מוצרים.
  • מעורבות בפיתוח מוצרים חדשים ושיפור ערכם התזונתי של מוצרים קיימים.
  • תכנון וקביעת התקציב.
  • מתן תמיכה מקצועית לאנשי השיווק.
  • אחריות על התקשורת עם הקהל המקצועי .
  • תכנון וביצוע שינויים בתפריט של עובדי קבוצת אסם.

 

2000 – 2006: מגאפארם בע"מ

מנהלת תחום מזון רפואי (2000 – 2006)

  • אחריות על הקמה וניהול מערך השיווק ומתן תמיכה מדעית למגוון מוצרים.
  • גיבוש אסטרטגיה שיווקית.
  • תכנון וקביעת תקציב מחלקתי.
  • עיבוד חומר מדעי ועריכת חומר שיווקי.
  • ביצוע סקרי שוק וניתוח כדאיות עתידית.
  • החדרת תכשירים חדשים לשוק.
  • כתיבה והגשת התיקים להכללה בסל הבריאות.
  • הכנה והצגת מצגות לקהל המומחים.
  • ארגון כנסים מקצועיים והשקת מוצרים חדשים.
  • מיון וגיוס כוח-אדם וניהול צוות עובדים.

2004 – 2006: אחראית Medical Marketing

  • אחראית על ה- Medical Marketing של המוצרים אקטימל ואקטיביה עבור חברת שטראוס, מטעם מגאפארם.
  • אחראית על התקשורת,הייעוץ והתמיכה של ה- O.L.
 

1994 – 1998: 

קופת חולים כללית

דיאטנית קלינית ומדריכת סטאז'רים לתזונה

מוסדות רווחה

דיאטנית קלינית ומפקחת בתזונה

האוניברסיטה העברית, הפקולטה למדעי המזון ואיכות הסביבה

עוזרת הוראה ומדריכה ראשית במעבדה בקורס "תזונת האדם"

1992 – 1994:     מרכז רפואי רמב"ם

דיאטנית קלינית ומדריכת סטאז'רים לתזונה

יו"ר
יום חמישי, ה- 30.05 | 15:00-17:30 | סדנה 5: "מטפלים בהשמנה יחד- הרופאה, הדיאטנית ומה שביניהן"

שתפו

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
© 2019 כל הזכויות שמורות
Created by