פרופ אילת פישמן2

פרופ' אילת פישמן

פרופסור אילת פישמן, הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון, הטכניון.

פרופ' אילת פישמן הינה ראש המעבדה לביוקטליזה מולקולרית ויישומית וחברת סגל בפקולטה.

להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון. מחקריה עוסקים בפיתוח שיטות ביוטכנולוגיות לייצור תרופות ומזון, פרוק מזהמים, וחקר של זרזים ביולוגיים. היא מלמדת כימיה של מזון ושיטות אנליטיות בביוטכנולוגיה ומזון.

פרופ' פישמן נבחרה פעמים רבות כמרצה מצטיינת טכניונית וזכתה בפרס ינאי למצוינות בחינוך אקדמי, בפרס יולודן ובפרס גוטווירט למצוינות מחקרית. פרופ' פישמן יועצת לתעשייה, שותפה למחקרים של האיחוד האירופי, עורכת מדעית של עיתונים בתחום הביוטכנולוגיה, ומשמשת כראש התוכנית הבין-יחידתית לביוטכנולוגיה בטכניון.

הרצאתה של פרופ' אילת פישמן- "תהליכים וחומרים בעיבוד מזון בראי ההיסטוריה"
יום רביעי, ה- 29.05 | 08:30-10:00 | מושב 1: "חדשות בתעשייה"

שתפו

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
© 2019 כל הזכויות שמורות
Created by
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן