נוגה שוורץ משולם

נוגה שורץ-משולם

מנהלת תחום בריאות- תשלובת החלב

נגה שורץ בוגרת הנדסת מזון וביוטכנולוגיה מהטכניון וMBA מאונ' תל אביב מנהלת את תחום הבריאות בתנובה במסגרתו אחראית על הגדרות לפיתוח, ניהול פעילות מכון תנובה למחקר, ליווי פרויקטי חדשנות וניהול תחום המידענות בחברה.

הרצאתה של נוגה שורץ- משולם- מקורות חלבון חדשניים וחלופיים בתעשיית המזון"

יום רביעי, ה- 29.05 | 08:30-10:00 | מושב 1: "חדשנות בתעשייה"

שתפו

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
© 2019 כל הזכויות שמורות
Created by
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן