קרן קונסטנטיני, Ph.D, בוגרת לימודי דוקטורט בפיזיולוגיה של המאמץ באוניברסיטת אינדיאנה. פוסט-דוקטורנטית במעבדה של דר' יפתח גפנר בתחומים הקשורים להיפוקסיה, פיזיולוגיה נשימתית, וביצועים ספורטיביים
דיאטן קליני וספורט, איש חינוך גופני ופיזיולוג מאמץ. החוג למדעי התזונה במכללה האקדמית תל חי. דוקטורנט בפקולטה לרפואה בחוג לביולוגיה תאית, אוניברסיטת תל אביב.
חוקרת ויזמית בתחומים מגוונים כמו כימיה, תמציות צמחים, מזון ותוספי מזון, הקימה את חברת טגרה, את טריטק ואת חברת נוברסיס ומשמשת שם כסמנכ"ל פיתוח טכנולוגיות. בעלת קשרים בינלאומיים בתחומיה.
דיאטנית RD ,MAN, ייזמת ומנהלת מקצועית של ההכנה לבחינה הממשלתית בתזונה-DIET STUDYׁN. בנוסף מנהלת בשיתוף עם אורן ורדי את הקבוצה וקהילת הסטודנטים לתזונה של כלל מוסדות הלימוד בארץ.