30.05.2019

יום ה’

מושבים מקצועיים

אולם 5

07:30-08:30

הרשמה, קפה בחסות ארומה אספרסו בר | ארוחת בוקר

מושב 17

08:30-10:00

"נושאים חמים בתזונה: מחקר פורץ דרך מאוניברסיטת אריאל"

גוף מקצועי: אוניברסיטת אריאל 

יו"ר: פרופ' מונה בועז, ראש היחידה לאפידמיולוגיה ומחקר, המרכז הרפואי 'וולפסון', המחלקה למדעי התזונה, בית הספר למדעי הבריאות, אוניברסיטת אריאל.

08:30-08:50

"תזונה בהתאמה אישית בהובלת דיאטנית בקרב עובדי מפעל, ממצאים מקדמיים"

אורית יונה, RD, MSc, אחראית ארצית לתזונה ברפואה כללית וקהילה, אגף התזונה, משרד הבריאות. דוקטורנטית בחוג למדעי התזונה, אוניברסיטת אריאל בשומרון

08:50-09:10

"התערבויות תזונתיות להפחתת סיכון לתת-תזונה במאושפזים"

אביגיל נברו, RD, MSc, דוקטורנטית ומרצה במחלקת מדעי התזונה, אוניברסיטת אריאל.

09:10-09:30

"סירה קוצנית כהתערבות בתסמונת מטבולית"

ד"ר טובית רוזנצויג, מרצה בכירה באוניברסיטת אריאל

09:30-09:50

"תרגום ידע: דיאטנים מתמודדים עם מחקר"

ד"ר ורד קאופמן-שריקי, RD, PhD, מדעי התזונה, אוניברסיטת אריאל. אפידמיולוגית ודיאטנית קלינית עם רקע בתזונת ילדים ומתבגרים, סוכרת ומחלות לב​

09:50-10:00

שאלת ותשובות

10:00-10:30

הפסקת קפה וביקור בתערוכה

מושב 21

10:30-12:00

תל חי

"אקדמיה פוגשת קהילה לקידום אורח חיים בריא"
שת"פ בין החוג למדעי התזונה במכללה האקדמית תל- חי, לקהילה האזורית גליל עלון וסביבתה. 

גוף מקצועי: מכללה אקדמית תל- חי 

יו"ר: ד"ר קארן ג'קסון, יושבת ראש החוג למדעי התזונה- המכללה האקדמית תל-חי

10:30-10:55

"13 שנים של עשייה ולמידה"

איילת ברנר- מן, R.D, MSc המכללה האקדמית תל חי​

10:50-11:05

"סטודנטים כסוכני השינוי לשיפור הרגלי אכילה של ספורטאים"

אסנת בוברוב, R.D, MSc  המכללה האקדמית תל חי​

11:05-11:20-

"סטודנטים הופכים את ילדי בית הספר לשגרירים של קידום בריאות"

מירי שרף בשן, R.D, MPH המכללה האקדמית תל חי

11:20-11:30

"סטודנטים מדריכים משפחות בדרכן לשיפור אורחות חיים"

אסנת בוברוב, R.D, MSc  המכללה האקדמית תל חי​

11:30-11:50

"התערבות תזונתית לקידום אורח חיים בריא באוכלוסיות בעלות צרכים מיוחדים"

טלי ינאי, R.D, MA המכללה האקדמית תל חי

11:50-12:00

"מסקנות ורעיונות לעתיד"

ד"ר לילי נימרי, R.D, PhD המכללה האקדמית תל חי

12:00-12:30

הפסקת קפה וביקור בתערוכה המקצועית והתעשייתית

מושב 24

15:00-16:30

"איך לעבוד כמו סטרטאפ בתעשיית המזון"

רקע-

המושב יעסוק בדרך בה תעשיית המזון יכולה לשנות פניה ולצעוד לעבר עולם שלם של חדשנות. נשמע על כלים לפיתוח חדשנות פורצת דרך בתעשייה ונלמד מתעשיות שלמות שכבר עשו את זה..

יו"ר: טל לייזר, בעלים ומנכ"ל של חברת חדשנות מעשית- ייזום ופיתוח סטארטאפים לתעשייה המסורתית.

15:00-15:20

"איך לעבוד כמו סטארטאפ בתעשיית המזון"

טל לייזר, בעלים ומנכ"ל של חברת חדשנות מעשית- ייזום ופיתוח סטארטאפים לתעשייה המסורתית 

15:20-15:40

"הדור החדש של חווית הקפה"

נועם קפלן, מנכ"ל מתוק וקל, יזם

15:40-16:00

"לחלום, לחקור, ליצור – תפקיד הדיאטנית בפיתוח מוצרי תזונה חדשניים"

יעל רותם, דיאטנית ספורט קלינית RD B.Sc, תזונת ספורט בהתאמה אישית.​

16:00-16:20

"מצגת טרנדים"

ענבל רהב, מנהלת מחלקת פיתוח קונספטים ופיתוח עסקי, חדשנות מעשית 

16:20-16:30

שאלות ותשובות 

שתפו

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
© 2018 כל הזכויות שמורות
Created by