דר מעוז גרופר

ד"ר מעוז גרופר

המדען ראשי של קבוצת אסם / נסטלה ישראל.

כמדען ראשי באסם, מעוז מוביל את עולם טכנולוגית המזון בתחומים המגוונים בהם פועלת אסם: מזונות קולינריים קפואים (טבעול ובונז'ור), מקוררים (צבר), עמידי מדף (מוצרי הקולינריה של אסם), חטיפים, מאפה, גלידות, דגני בוקר ומזון תינוקות.

מעוז הצטרף לאסם לאחר השלמת לימודי הדוקטורט בהנדסת מזון בטכניון והתמחות בתחום אקסטרוזיה של מזון בתקופת הפוסט דוקטורט שעשה באוניברסיטת Rutgers בארה"ב. בתחילת דרכו באסם ניהל את תחום הטכנולוגיה של החטיפים, ובתום התקופה הוא עבר ל R&D  הגלובלי של נסטלה במכון המחקר של נסטלה בלוזן שבשוויץ. מכון זה הינו הצומת בין המדע הבסיסי לבין עולם הפיתוח המדהים של נסטלה הגלובלית, שם הוא שימש כחוקר ומומחה בתחום שימושי מיקרוגל במזון (תחום בו הוא התמחה בתקופת התואר השני אותו עשה בטכניון). לאחר חזרתו לישראל, ניהל מעוז את הפתוח האסטרטגי של טבעול ובשנת 2010 הוא מונה לתפקידו הנוכחי כמדען ראשי של אסם.

הרצאתו של ד"ר מעוז גרופר: "תיבת קסמים או ארגז כלים?"

יום רביעי, ה- 29.05 | 08:30-10:00 | מושב 1- "חדשנות בתעשייה"

שתפו

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
© 2019 כל הזכויות שמורות
Created by
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן