מיכל אפרת

ד"ר מיכל אפרת

M.Sc., R.D. מהנדסת מזון ודיאטנית קלינית, דוקטורנטית לתזונה וביולוגיה חישובית. המחלקה למדעי החיים, אוניברסיטת בר אילן. המחלקה לתזונה, אוניברסיטת אריאל.

בוגרת תואר ראשון בהנדסת מזון וביוטכנולוגיה בטכניון בהצטיינות, בוגרת תואר שני במדעי הרפואה בטכניון בהצטיינות במחקר של תזונה ומחלות מטבוליות. לאחר סיום התואר השני המשיכה את לימודיה לתואר ראשון נוסף במדעי התזונה באוניברסיטה העברית. כמו-כן, השתתפה במסלול ביולוגיה חישובית לרפואנים באוניברסיטת בר אילן המאפשר שילוב של כלים חישוביים ומתמטיים בתחום הרפואה. בימים אלו סיימה את לימודי הדוקטורט בנושא תזונה ופוריות הגבר אשר נעשה בשת"פ של אוניברסיטת בר אילן ואוניברסיטת אריאל.

יו"ר, הרצאתם של פרופ' ראול אורביטו וד"ר מיכל אפרת: "השמנה וטיפולי הפרייה חוץ גופנית"
יום רביעי, ה- 29.05 | 08:30-10:00 | מושב 2- "מפרי הארץ לפרי בטן-על תזונה ופוריות"

יו"ר
יום חמישי, ה- 30.05 | 08:30-10:00 | מושב 16- "תזונה מותאמת אישית"

שתפו

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
© 2019 כל הזכויות שמורות
Created by
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן