ורד

ד"ר ורד קאופמן-שריקי

RD, PhD, מדעי התזונה, אוניברסיטת אריאל. אפידמיולוגית ודיאטנית קלינית, חוקרת תזונה ובריאות הציבור

ד"ר קאופמן-שריקי הינה אפידמיולוגית ודיאטנית קלינית עם רקע בתזונת ילדים ומתבגרים, סוכרת ומחלות לב. היא מתעניינת במיוחד בדפוסי צריכת מזון של ילדים ונוער ובהשפעות של מדיניות מאקרו-כלכלית על צריכת מזון.  בנוסף, היא בוחנת התערבות תזונתית ייחודית בקרב טרום סוכרתיים במגזר הערבי. 

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן