אביגיל נברו2

אביגיל נברו

RDMSc, דוקטורנטית ומרצה במחקלת מדעי התזונה, אוניברסיטת אריאל.

גב' אביגיל נברו מתעניינת בתזונה באלף הימים הראשונים (מגיל אפס בהריון ועד גיל שנתיים אחרי הלידה). היא מדריכת הנקה, מאסטר NLP ובעלת העסק מבטן ומלידה. לאחרונה סיימה מחקר שבדק הקשר בין המראה של האוכל בבית חולים לצריכה התזונתית של המאושפזים במחלקות פנים במרכז רפואי ע"ש  א. וולפסון.

הרצאתה של אביגיל נברו- "התערבויות תזונתיות להפחתת סיכון לתת-תזונה במאושפזים"
יום חמישי, ה- 30.05 | 08:30-10:00 | מושב 17: "נושאים חמים בתזונה: מחקר פורץ דרך מאוניברסיטת אריאל"

שתפו

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
© 2019 כל הזכויות שמורות
Created by
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן